Zomerevenement: kip aan’t spit + finale EK-voetbal 2016

Zomerevenement: kip aan’t spit + finale EK-voetbal 2016

zondag 10/07/2016

Na een geslaagde WK-voetbal editie (zomer 2014) en een gezellige familiedag (zomer 2015) organiseert VZW Den Bunker een groots zomerevenement. 

Naar aanleiding van de finale van het EK-voetbal en onze jaarlijkse familiedag, dat in hetzelfde weekend zou plaatsvinden, besliste VZW Den Bunker om deze twee evenementen samen te smelten tot één groots zomerevent. 

Programma:
17u: kip aan ’t spit, salade en frietjes + REUZE springkasteel voor de kinderen (pirate run). Dit eerste deel van het evenement gaat door in een overdekte tent. Ook bij regenweer kan dit eetfestijn dus gewoon doorgaan. 

Volwassenen 12 EURO / Kinderen 8 EURO 

19u: Jacco Ricardo komt ons vergezellen. Hij brengt ons de perfecte mix tussen schlagers en foute muziek. Jacco weet met zijn eigen stijl en uitstraling het publiek overal te veranderen in één deinende massa. Met veel gevoel voor show brengt deze grensbewoner (BE/NL Sluis) een breed repertoire, dat elk publiek aanspreekt. Hij zingt met flair de meest uiteenlopende hits van de afgelopen 40 jaar.

Kaarten reserveren: vzwdenbunker@outlook.be of bij één van de bestuursleden.

Graag op voorhand reserveren voor 4 juli 2016.

21u: FINALE EK-voetbal 2016 GRATIS op groot scherm op de markt van Oedelem. Ook als de Belgen de finale niet zouden spelen, zenden wij de match uit. Iedereen welkom, ook als je niet aanwezig was op het eetfestijn!

 

Locatie: 
Markt Oedelem, Markt 1, OedelemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0472987503

Evenement zoeken