Zelvegemakt

Zelvegemakt

zaterdag 16/11/2019 tot zondag 17/11/2019

Tijdens het weekend van 16 & 17 november kan je opnieuw terecht in zaal ISO te Izegem voor de creabeurs Zelvegemakt, telkens van 10.30u tot 17.30u.

Net als andere jaren staat er een bonte mengeling van standhouders en kan je gezellig snuisteren tussen kleertjes, juwelen en andere leuke hebbedingetjes.

Ideaal om de kerstshopping te starten dus! Neem alvast een kijkje op HTTP://WWW.FACEBOOK.COM/HOMEMADEIZEGEM om kennis te maken met de standhouders van deze 8e editie.

Naar jaarlijkse traditie mogen de demonstraties van onder ander het Breicafé en de patchworkdames niet ontbreken.

 

Beschadigde kledij, gebroken speelgoed, defecte toestellen, … kan je op zaterdag binnen brengen bij het Repair Café! Het team van deskundige vrijwilligers , met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen, is heel de dag aanwezig.

De Chiromeisjes van Emelgem  verzorgen de uitbating van het gelegenheidscafé dat doorlopend geopend is. Je geniet er niet enkel van een drankje maar ook de hongerigen komen hier aan hun trekken. De Buurderij zal namelijk ook aanwezig zijn om ons kennis te laten maken met allerlei verse, lokale producten. Kom zeker eens een praatje maken met hen maar laat vooral hun vers gemaakte dagschotel smaken.

 

Zelvegemakt is een echte familieaangelegenheid. Niet enkel de ouders zullen er hun gading vinden maar ook de kindjes worden verwend.

Zij kunnen hun hartje ophalen in het kleurige avonturenpark , zelf ontworpen en gemaakt door Thijs van de Speelbuis (www.speelbuis.be) .  Of ze nemen deel aan de workshop snoeptaartjes maken. Plezier gegarandeerd!

Dit jaar zijn er opnieuw de workshops van LAB152. Neem voor meer informatie hierover  eens een kijkje op hun facebookpagina.

 

Kom je ogen, oren en smaakpapillen de kost geven en geniet van de gezelligheid met familie en / of vrienden.

 

Locatie: 
Zaal Iso, Sint-Jorisstraat 62, IzegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 337 337

Evenement zoeken