Zelvegemakt creabeurs.

Zelvegemakt creabeurs.

zaterdag 19/11/2016 tot zondag 20/11/2016

Tijdens het weekend van 19 & 20 november kan je opnieuw terecht in zaal ISO te Izegem voor de creabeurs Zelvegemakt, telkens van 11u tot 17.30u. Net als andere jaren staat er een bonte mengeling van standhouders en kan je gezellig snuisteren tussen kleertjes, juwelen en andere leuke hebbedingetjes. Naar jaarlijkse traditie mogen de demonstraties van onder ander het Breicafé en de patchworkdames niet ontbreken.

Beschadigde kledij, gebroken speelgoed, defecte toestellen, … kan je op zaterdag binnen brengen bij het Repair Café. Het team van deskundige vrijwilligers , met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen, is heel de dag aanwezig.
Bovendien verzorgen ze ook voor de uitbating van het gelegenheidscafé dat doorlopend geopend is. Je geniet er niet enkel van een drankje maar ook de hongerigen komen hier aan hun trekken.
De Buurderij zal namelijk ook aanwezig zijn om ons kennis te laten maken met allerlei verse, lokale producten. Kom zeker eens een praatje maken met hen maar laat vooral hun vers gemaakte hutsepot smaken.

Op zondag nemen de chiromeisjes van Emelgem met veel enthousiasme de bar over.

Zelvegemakt is een echte familieaangelegenheid. Niet enkel de ouders zullen er hun gading vinden maar ook de kindjes worden verwend. Zij kunnen hun hartje ophalen in het kleurige avonturenpark , zelf ontworpen en gemaakt door Thijs van de Speelbuis (www.speelbuis.be). Plezier gegarandeerd! Of ze nemen deel aan de workshop snoeptaartjes – of schilderijtjes maken. Deze wordt in goede banen geleid door Pieperdehiep (www.pieperdehiep.be) en gaat door zowel zaterdag als zondag van 14u tot 16.30 u. Vooraf inschrijven is niet nodig maar hou er rekening mee dat er maximum 10 kindjes tegelijk kunnen werken. Zelvegemakt komt met plezier tussen in de deelnameprijs zodat je amper 5 € betaalt voor een afgewerkt – met lekkers gevuld – pakje.

Kom dus zeker langs om je ogen, oren en smaakpapillen de kost te geven en geniet van de gezelligheid met familie en / of vrienden.

Meer info via http://www.facebook.com/HOMEMADEIZEGEM

Locatie: 
Zaal Iso, Sint-Jorisstraat 62, IzegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051337337

Evenement zoeken