Zelfverdediging voor studenten | Veilig op kot

Zelfverdediging voor studenten | Veilig op kot

zaterdag 01/10/2022 tot zaterdag 22/10/2022

ZELFVERDEDIGING VOOR STUDENTEN

 Project: Veilig op KOT!

Ga veilig op kot met de cursus zelfverdediging voor studenten. Wat een fijne tijd op kot gaan ! Een moment waarop je alleen de stad in trekt.

Een periode waarin je naast het studeren ook tijd spendeert aan hobby’s en uitgaan. Vaak alleen op verplaatsing van campus naar je kot of uitgaan in de late uurtjes? Voel je je ook wel eens wantrouwig bij het alleen de deur uit gaan? 

Sommige studenten trekken naar onbekende bestemmingen voor hun uitwisselingsproject. 

Wees voorbereid en getraind.

Bij Devotion leer je jezelf kennen en kom je te weten hoe je reageert in stressituaties. Leer met deze cursus zelfverdediging om situaties in te schatten, signalen te herkennen, risico’s te beperken en uw veiligheid te verhogen met als basis KRAV MAGA. 

Tijdens deze lessen leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om jezelf te beschermen. We behandelen enkele thema’s zoals afgeven van bezit bij een overval (gsm, geld, laptop,..), stalking, seksuele intimidatie, drank spiking en we stellen samen de noodfunctie van je smartphone in.

We hebben ook aandacht voor het bewust worden van je omgeving (scanning) en we leren je zelfverdedigingstechnieken in geval van nood.

De lessen zijn opgebouwd met als basis krav maga volgens het KISS principe (Keep it Safe and Simple) Elke training hebben we nieuwe situaties, scenario’s en/of wapens.

De cursussen zelfverdediging bij Devotion zijn realistisch en efficiënt om te gebruiken op straat, krav maga is geen gevechtssport maar een verdedigingssysteem. De technieken worden telkens teruggekoppeld aan wettige (zelf)verdediging.

🔹️VOOR WIE

Studenten, zowel meisjes als jongens tussen 16 en 25 jaar met verschillende maten en conditie worden aangemoedigd om deel te nemen.

🔹️INSTRUCTEUR

Devolder Jurgen | Self Defense Instructeur 4de dan KRAV MAGA

Specialist geweldsbeheersing & Schietinstructeur bij de politie.

🔹️PRIJS

€80/cursus 8h

🔹️WANNEER & DATA

4 daagse cursus, telkens 2 uur/dag

🔸️weekreeks: ma 15/8, di 16/8, woe 17/8, do 18/8 

🔸️weekendreeks: za 1/10, 8/10, 15/10, 22/10

Bekijk onze event kalender op de website.

Registreer nu uw plaats – Plaatsen zijn beperkt

Wij moedigen een kleine groep aan voor een persoonlijke en effectieve training.

Inschrijven: https://devotion-center.com/tactical-defence-center/training-op-maat/veilig-op-kot-zelfverdediging-studenten/

Locatie: 
Devotion Education & Training Center, Bergeikenstraat 15a, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0496129271

Evenement zoeken