Concert Novastar met Geike Arnaert

Concert Novastar met Geike Arnaert

vrijdag 31/01/2020

In 2020 grijpt Novastar terug naar de essentie: op het podium niets meer dan een vleugel, een halve cirkel gitaren en knappe songs die de zaal vullen. Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden in overschot met ‘Never Back Down’, ’Mars Needs A Woman’, ‘Lost & Blown Away’, ‘The Best is Yet to Come’ en natuurlijk de bloedmooie klassieker ‘Wrong’.

In het najaar van 2018 verscheen ‘In The Cold Light of Monday’. De herfst en winter waarin de plaat in Brighton werd opgenomen, schemeren duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers nu terug naar zijn roots en wat hij het liefste doet: solo spelen. Terug naar de schrijfversie, de songs helemaal uitgekleed en puur, waardoor de eerlijkheid van de nummers helemaal tot haar recht komt.

GEIKE support

Tien jaar lang was Geike Arnaert de stem van Hooverphonic, tot ze eind 2008 koos voor een boeiende solocarrière. Het resulteerde in tal van projecten met o.a. Spinvis en recent de monsterhit ‘Zoutelande’ met de Nederlandse band BLØF.

Haar tweede soloalbum ‘Lost in Time’ kwam tot stand in samenwerking met verwante ziel Joost Zweegers. Deze avond wordt geopend door Geike met haar pure stem en poëtische topsongs.

Meer info: https://www.despil.be/e3508/novastar-solo-geike-voorprogramma

Locatie: 
Cultuurcentrum De Spil, Hippoliet Spilleboutdreef 1, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051265700

Evenement zoeken