Winterpark Zonnebeke

Winterpark Zonnebeke

zaterdag 21/12/2019 tot zondag 22/12/2019

Laat je op zaterdag 21 december tussen 16 en 24 uur onderdompelen in de gezellige kerstsfeer tijdens de tweede editie van ‘Winterpark’ in het Zonnebeekse Kasteeldomein. Een kerstmarkt in een unieke setting, aangevuld met heel wat extra’s zoals optredens, kinderanimatie en nog zoveel meer.

Wat valt er te beleven tijdens Winterpark?

  • Kerstmarkt (doorlopend)

Met maar liefst 36 standen is er een heel gevarieerd aanbod van catering en geschenken. Het wordt een sfeervolle kerstmarkt met voor elk wat wils.

  • Springkasteel (doorlopend)

Kinderen kunnen ravotten op een winters springkasteel in het thema van ‘Frozen’.

  • Photobooth (doorlopend)

Ontdek de ‘Benji’ in kerststijl. Een retro caravan met vanbinnen een gezellige grote zitbank en prachtige lichthemel. Maak foto’s in een uniek decor. Het fotostrookje kan je onmiddellijk meenemen naar huis. Een leuke herinnering aan het evenement.

  • Optredens (doorlopend)

– Studio Blackstar – DJ Joshua
– Duvelsgoed
– Kim Dejonghe
– KLJ Beseveld

  • Mobiele animatie (doorlopend)

Vertel jij je wens aan de wenself? Wees snel, want als zijn staf vol wensen zit, vertrekt hij terug naar winterland om alle wensen in vervulling te laten gaan. Of wat dacht je van een duo ijskoninginnen? Ook de familie Kerstdijk is aanwezig. Een burgerlijk gezin uit de jaren 50 in vrolijke kerststemming. Nieuwsgierig?

  • Ponyritjes (van 16 tot 20 uur)

Speciaal voor Winterpark trekken twee pony’s hun beste kerstoutfit aan. Onder begeleiding van hun verzorgers, nemen deze vriendelijke en sociale dieren de kinderen mee voor een ritje in het park.

  • Kerstman (van 16 tot 22 uur)

Alle kinderen die school lopen in Groot-Zonnebeke, hebben een kleurplaat ontvangen. Brengen zij de ingekleurde tekening naar de kerstman, dan krijgen ze een cadeautje.

Niet getreurd voor de andere kinderen… Zij kunnen ter plaatse een tekening inkleuren.

Alle kinderen kunnen op de foto met de kerstman. Je kan de foto gratis afhalen of je kan een bijdrage betalen ten voordele van de Warmste Week. Alle donaties gaan naar OC Sint-Idesbald – P.O.T. uit Roeselare. Alle giften zijn dus welkom!
Rendier Rudolf, de kerstelfjes, de Driekoningen en een schaapsherder zijn ook aanwezig.
Dit is een samenwerking met de vzw Prime Productions uit Beselare.

  • Jeugddienst Zonnebeke (van 16 tot 22 uur)

De moni’s van de Jeugddienst zijn aanwezig om de kinderen een superleuke avond te bezorgen. Een knutselwerkje maken of zich laten schminken? Of wat dacht je van een glittertattoo in kerstthema? Een tekening inkleuren voor de kerstman kan hier ook.

  • Ballonartiest (van 17 tot 20 uur)

Ballonfiguren plooien is altijd leuk. Voor de gelegenheid voorziet de artiest verschillende kerstfiguurtjes.

De toegang is gratis.

Locatie: 
Kasteeldomein Zonnebeke, Berten Pilstraat, 5A, ZonnebekeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
+3251770441

Evenement zoeken