Winterfeesten Sijsele 2019

Winterfeesten Sijsele 2019

donderdag 12/12/2019 tot zondag 15/12/2019

Winterfeesten Sijsele pakt dit jaar uit met een tweede editie van het 4-daags winterfestival op 12, 13, 14 en 15 december 2019. Het programma bevat een gevarieerde mix met doorlopend geopende winterbar d’Amuse in verwarmde feesttent, tal van muzikale artiesten, modeshow, winterparty en winterwandeltocht. Toegang tot dit alles is volledig gratis!

Donderdag 12 december worden Winterfeesten Sijsele feestelijk geopend in winterbar d’Amuse met een openingsreceptie gevolgd door een modeshow met dameskledij, lingerie, badmode en nachtkledij verzorgd door kledingzaak Caprice en Lingerie Ultime uit Sint-Kruis.

Vrijdag 13 december gaan de deuren van de winterbar om 16u open voor de afterwork drink als afsluit van de werkweek. Om 21u brengt de partyband Dhont & The Hitmen een spetterend optreden. DJ Jase sluit aan met de Start to Dance party.

Zaterdag 14 december gaan de deuren open vanaf 18u. De kerstman brengt een bezoek aan winterbar d’Amuse en heeft cadeautjes bij voor de kinderen. Vanaf 21u kan iedereen in winterbar d’Amuse uit de bol gaan op de winterparty met DJ Kevin van Studio Enjoy.

Zondag 15 december gaan de deuren van de winterbar al om 8u open voor de winterwandeltocht doorheen het Brugse Ommeland. Er is keuze tussen verschillende afstanden: 5, 10, 15 en 20 km. Van ’s middags tot ’s avonds zijn er doorlopend optredens van: Youston, Take II, Satyn Sisters en de headliner De Toâpe Geraapte om 18u. Vanaf 15u komt de kerstman langs om de jongsten te entertainen. En een ballonclown maakt de leukte balloncreaties voor kinderen. De avond wordt afgesloten met een afterparty verzorgd door DJ Gum.

Nieuw dit jaar zijn een aantal kerstchalets waar er doorlopend eetgelegenheid zal zijn.

Met de opbrengst van Winterfeesten Sijsele steunen wij Oranje vzw via De Warmste Week van radiozender Studio Brussel. Oranje vzw in Sijsele zet zich in voor maatschappelijk kwetsbare groepen met huisvesting, dagbesteding, twerkstelling, vrije tijd, jeugdwerk en vorming.

Locatie: 
Winterbar d'Amuse, Dorpsstraat 122, SijseleWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken