Winteren in Historium Brugge

Winteren in Historium Brugge

maandag 30/11/2015 tot zondag 03/01/2016

Nog tot en met 3 januari 2016 steekt heel het Historium in een winters kleedje: kerstverlichting aan de gevel en langsheen het hele traject prachtige kerstbomen, maretakken, hulst en kransen met kaarsjes en lichtjes die het gezellig maken.  De troon waar je een leuke foto kan maken, wordt feestelijk aangekleed en overal is er muziek die past bij Kerst en bij de middeleeuwen. 

Het Historium zou het Historium niet zijn als je ook nu geen extra informatie zou krijgen, gebonden aan het thema. Zo kom je onder andere te weten wat de komst van het winterseizoen betekende in de middeleeuwen, hoe men zich verwarmde, of er al een kerstman was en hoe men toen Kerst vierde. Het assortiment warme drankjes en de  winterbiertjes van Duvelorium zorgen voor een heerlijke sfeer, ook op het verwarmd terras. 

Histo-ho-horium voor de kinderen

Nog tot en met 18 december 2015, de periode voor de kerstvakantie,  is er voor de kinderen elk weekend een kerstspel en een speciale winterse quiz. In de kerstvakantie, van 19 december 2015 tot en met 3 januari 2016 zijn kerstspel en quiz er elke dag. De deelname is gratis en er vallen leuke winterse prijzen te winnen.

Het Historium heeft tijdelijk een eigen winteruur(regeling)

Opdat iedereen optimaal zou kunnen genieten van de sfeervolle avonden, blijft het Historium van 19 december tot en met 30 december extra lang open.

Samen is het warmer

Ice Magic (stationsplein): een winters dagje uit wordt nog leuker én interessanter met een combiticket.

Informatie, openingsuren, tickets en prijzen: www.historium.be

 

Locatie: 
Historium Brugge, Markt 1, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
+32 (0)50 27 03 11

Evenement zoeken