Who’s Tupac? – Jr.cE.sA.r, NNT KVS + Afterparty by DJ Grazzhoppa

Who’s Tupac? – Jr.cE.sA.r, NNT KVS + Afterparty by DJ Grazzhoppa

woensdag 08/02/2023

Thug 4 Life! Who’s the greatest? Who’s the baddest? Eén talentshow, vier kandidaten, één MC en twee uur all eyez on you. Vier jonge mensen werpen zich in een strijd die balanceert tussen hemel en hel, met als motivatie de volgende Tupac te worden. Who the f*ck is Tupac? Shame on you als je deze legendarische hiphop-ster, acteur en poëet niet kent.

Zijn moeder gaf hem de naam Tupac Amaru Shakur als eerbetoon aan Túpac Amaru II, de revolutionaire leider van een legendarische Inca-opstand in de 18e eeuw. Na een bewogen leven werd Tupac in 1996 vermoord in een drive-by-shooting. Ondertussen is hij even lang dood als dat hij heeft geleefd.

Na de voorstelling Who’s Tupac? ontvangt DJ Grazzhoppa jullie in de MaZ met een stomende hiphop-set. Grazzhoppa begon zijn muzikale carriére in 1985.

Na jaren van oefening werd DJ Grazzhoppa in 1991 ‘DMC European Champion’ en in 1998 won hij de derde prijs op het wereldkampioenschap International Turntablist Federation. Sindsdien bleef Grazz één van de leading beatmakers en producers binnen de Belgische hiphopscene.

> Aanvang: 20.00 uur

Locatie: 
MaZ, Magdalenastraat 27, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050443060

Evenement zoeken