Wat mannen willen

Wat mannen willen

zaterdag 20/08/2016

Zomerfilm

Komedie

Filip Peeters, België (2015) met Jonas Van Geel, Adriaan Van Hoof, Louis Talpe, Gene Bervoets, Ben Segers, Tom Audenaert, Nathalie Meskens, Ruth Bequart, Evelien Bosmans, Sien Eggers…..

We volgen de levens van zes mannen op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk, in een tijd waarin mannen soms geen idee hebben hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten. Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden. Zijn broer Tim staat op trouwen met zijn jeugdliefde. Maar moet hij niet eerst de bloemetjes nog eens buitenzetten? Vincents leven als muziekproducer leidt hem elke dag naar een feestje en een nieuw poeplief. Maar hij hangt ook vast aan Bruce, de populaire charmezanger. Tramchauffeur Roland zou graag zijn ex-vrouw Suzanne terug voor zich te winnen. En Bruno hoopt eindelijk de ware te vinden… via een datingsite.

De film start om 21u maar vanaf 19u30 is het zomerse terras geopend voor een hapje en een drankje met familie, vrienden en buren. Breng gerust je eigen stoeltje en dekentje mee, installeer je voor het groot scherm en laat het vakantiegevoel maar komen.

Locatie: 
Kleuterweelde, Sint-Andreaslaan, BeernemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050799908

Evenement zoeken