Wandelen voor OIGO

Wandelen voor OIGO

zondag 18/09/2022

Op 18 September 2022 gaat voor de tiende keer Wandelen voor OIGO door in Oc De Coorenaar Desselgem. De deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 5km, 10km en 15km.

Naast deze afstanden is er dit jaar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de Marathon voor OIGO. Nathalie Sinnesael loopt haar Marathon tijdens de tiende editie van wandelen voor OIGO. Ze start met lopen om 8u. Deelnemers kunnen zich inschrijven om de volledige marathon te lopen of een deel ervan: 10km, 20km of 30km.

Naast wandelen of lopen kan men ook deelnemen aan de tombola. De tombola bestaat uit prachtige prijzen, waaronder overnachtingen in hotels, restaurantbonnen,… voor ieder wat wils dus.

Alle opbrengsten gaan integraal naar het goede doel OIGO. OIGO staat voor Opgeven Is Geen Optie. OIGO zet zich in voor het comfort van de kankerpatiënten. OIGO steunt verschillende ziekenhuizen met het uitwerken van projecten. Het O.L.V. Lourdesziekenhuis steunde OIGO in het verleden al meermaals door onder andere de aankoop van een lasertoestel en ijskappen. In 2021 steunde OIGO het project rond het ontwikkelen van Oncobrood. Dit jaar zal er opnieuw een ijskap aangekocht worden.

Dit goede doel steunen kan door deel te nemen aan de wandeltocht, aan de marathon of tombola. Iedereen is van harte welkom in Oc De Coorenaar Desselgem op zondag 18 september 2022.

Meer informatie stuur ik u in bijlage door en kan u vinden op onze website: www.wandelenvooroigo.weebly.com

Locatie: 
oc de coorenaar Desselgem, georges coornaertdreef 7, DesselgemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0474763664

Evenement zoeken