WAK: Dans de ziel uit je lijf in onze workshop hedendaagse dans

WAK: Dans de ziel uit je lijf in onze workshop hedendaagse dans

maandag 14/03/2016 tot zondag 08/05/2016

Dansen is een creatieve manier van bewegen. Je oefent er kracht en coördinatie mee, je spieren hou je ermee wakker en je botten sterk. We zouden daarom in maart een workshop hedendaagse dans willen organiseren voor alle mensen die graag bewegen, op eender welke manier, al is het maar hun klein teen!

Dit gedichtje van de Amsterdamse Sukha zegt het al: “van dansen word je vrolijk!” En wie wil er nu niet vrolijk door het leven dansen? Het maakt je niet alleen welgezind, het is ook gezond! Dansen is een creatieve manier van bewegen. Je oefent er kracht en coördinatie mee, je spieren hou je ermee wakker en je botten sterk.

We zouden daarom in maart een workshop hedendaagse dans willen organiseren voor alle mensen die graag bewegen, op eender welke manier, al is het maar hun kleine teen.

Tijdens de workshop ontdekken we onder leiding van een professionele choreograaf de hedendaagse danstaal aangepast aan alle leeftijden. Geen acrobatentoeren dus maar dansmoves die voor alle leeftijden toegankelijk zijn. Op meeslepende muziek laten we ons hele lichaam bewegen! En we plannen op 8 mei een leuke voorstelling in De Balluchon als afsluiter van de Week van de Amateurkunsten.

Of de workshop doorgaat hangt natuurlijk af van het aantal kandidaten dat wil meewerken (minimum 20) … De exacte data van de sessies kunnen we nog niet doorgeven, maar de kandidaat-dansers houden we zeker op de hoogte!

Ben je vrouw, man, jong volwassene, vijftig plusser en heb je er zin in? Geef de cultuurdienst (cultuurdienstkoekelare@outlook.com of 051/610494 ) of de voorzitster van de cultuurraad (Elise De Gend) een seintje op 0498/28 10 66 om je in te schrijven en dan houden wij je alvast op de hoogte!

Locatie: 
CC De Balluchon, Moerestraat 19, KoekelareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051610494

Evenement zoeken