Vliegangst op de pechstrook – Kamagurka

Vliegangst op de pechstrook – Kamagurka

vrijdag 15/04/2016

Uit angst om te vliegen, besluit de reizende Kamagurka om de auto te nemen. Hierdoor belandt hij echter in een monsterfile, met de meest uiteenlopende, bizarre en onwaarschijnlijke situaties als gevolg. Net op het ogenblik dat hij denkt dat het niet erger meer kan, beginnen de problemen pas echt.

Maar natuurlijk mag er ook al eens gelachen worden.

Kamagurka (Luc Zeebroek) is schilder, cartoonist, televisie- en theatermaker. Hij begon te werken voor Humo in de jaren ‘70 en publiceert sindsdien in kranten en tijdschriften in Europa en de VS. Voor Stubru en tv maakte hij samen met Herr Seele ‘Studio Kafka’, ‘Bob and George’, ‘Lava’ en ‘Wees blij met wat je hebt!’. Later werkte hij solo mee met ‘De Laatste Show’, ‘Man Bijt Hond’ (De Grens), ‘Uitzonderlijk Vervoer’ (op Vier) en ‘300 Jaar Grens’ voor Canvas (2014).

Lang voor de hype van de stand-upcomedy bracht Kamagurka reeds zijn absurdistische hersenspinsels en teksten op de planken. Hij voelt zich als performer dan ook als een vis in het water. Zijn vorige theaterproductie ‘Sprook’ (een rollercoaster van absurdistische gedachten en -sprongen, een sprook voor volwassenen) werd lovend onthaald.

Locatie: 
cc de spil, spilleboutdreef 1, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051/265700

Evenement zoeken