Vlaanderen Feest

Vlaanderen Feest

zaterdag 02/07/2022

2 juli 2022

Op 2 juli gaat de zomer écht van start in Gistel!
We zetten de vakantie in met een ‘swingende editie’ van Vlaanderen Feest.

19.30u: Bollaert & Melaerts: (zeg maar Eric & Filip)

Ambiancebeest bij uitstek FILIP BOLLAERT en zijn wijze meester gitarengek ERIC MELAERTS openen de avond. De klassiekers natuurlijk maar ook wat vergeten pop pareltjes vloeien over het podium. Kunde en kierewieterij! Ze brengen een nederlandstalig programma met veel energie! Perfect voor meezingers en plezier!

21.30: Straffen Toebak

“Een Nederlandstalige coverband”… Zo bestaan er al wel een paar. Maar eentje als STRAFFEN TOEBAK nog niet! Hùn repertoire gaat van Will Tura tot Clouseau, van Paul De Leeuw tot Paul Severs, van Rob De Nijs tot De Kreuners, van Willy Sommers tot Slongs Dievanongs, van De Jeugd Van Tegenwoordig tot Nielson, van Corry Konings tot Zangeres Zonder naam… En ga zo maar door.

Zangeres en gastvrouw Sarah is niet aan haar proefstuk toe. Doet haar duet “You are the reason” met Koen Wauters nog een belletje rinkelen…? En haar singel “True love is tough”? Of de samenwerking met Canadees Vann op de hit “Breathing Room”?

Samen met haar mannelijke zangpartner Wouter (Finalist Idool) en een stel STRAFFE muzikanten gaan ze voluit voor een hoge dosis feestgehalte!

Dus… Smeer de stemmen en maak de heupen los, want met hun verrassende interpretaties van tijdloze hits staat deze bende garant voor een 90 minuten durend “feestje”! Als dat geen STRAFFEN TOEBAK is…

Deuren open om 18.30u

Inkom: € 5 – kids tot 12 jaar gratis

Tickets via webshop Zomerloos: https://webshopgistel.recreatex.be of aan de balie van

Locatie: 
vrije tijdscentrum Zomerloos, Sportstraat 1, GistelE-mailadres: 


Telefoon: 
059 27 98 7

Evenement zoeken