Vesperdienst en lof met gregoriaanse zang

Vesperdienst en lof met gregoriaanse zang

zondag 12/03/2017

Gregoriaanse vastenvespers en lof van de Rooms Katholieke geloofsgemeenschap van de parochiefederatie Damme gezongen door drie priesters van het bisdom Brugge en de organist van Lapscheure. De viering gaat door op zondag 12 maart om 17 uur in de kerk van Lapscheure. Dit is een eigen vorm van liturgische viering hier met gregoriaanse zang. Priester Michel Roggeman, kersverse deken van Torhout, …

Gregoriaanse vastenvespers en lof van de Rooms Katholieke geloofsgemeenschap van de parochiefederatie Damme gezongen door drie priesters van het bisdom Brugge en de organist van Lapscheure.

De viering gaat door op zondag 12 maart om 17 uur in de kerk van Lapscheure. Dit is een eigen vorm van liturgische viering hier met gregoriaanse zang. Priester Michel Roggeman, kersverse deken van Torhout, bespeelt het orgel.
Nadien zijn we nog even samen achteraan in de kerk met een drankje en een knabbeltje. Dit geeft alle aanwezigen de gelegenheid om mekaar nog even persoonlijk te ontmoeten na de liturgische vastenviering.
Iedereen is van harte welkom.

 

Locatie: 
Kerk Heilige Drievuldigheid en Sint-Christianus, Lapscheurestraat 2, LapscheureWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0476986532

Evenement zoeken