Udo zingt Koning Tuur

Udo zingt Koning Tuur

donderdag 14/04/2016

Ooit nam Udo deel aan de allereerste X-factor op aanraden van Will Tura.  Ook Zo is er maar één mocht hij het volgende jaar op zijn palmares schrijven: een liedje van Will Tura bracht hem naar de eindzege… Nu brengt hij een ode aan deze man.

Hij heeft een halve eeuw ter beschikking om in te grasduinen voor zijn eerbetoon aan ‘Koning Tuur’. Will Tura surfte ook gretig mee op verschillende stijlen en genres en draaide zijn hand niet om voor zijn versie van kleinkunst, chanson, vrolijke Nederlandstalige pop, het betere croonerwerk, gospel, rock-‘n-roll, country en zelfs een streepje rap.

Udo laveert met het publiek doorheen het repertoire van zijn grote voorbeeld en durft ook zijstapjes te maken naar artiesten en tijdgenoten die beïnvloed werden door Will Tura, of omgekeerd; net een voorbeeld waren voor Will. Louis Neefs, Ann Christy, Johny White, maar ook Clouseau, Borsato of zelfs Boudewijn De Groot.

Udo zingt Koning Tuur is pure nostalgie, gebracht door een zanger die niet moet onderdoen voor het origineel. Loepzuiver gezongen én met een sterke band.

Dit is een kwalitatieve ode aan een monument!

www.udo.be

www.facebook.com/udo music

 

 

Locatie: 
GC De Groene Meersen, Stadionlaan 48, ZedelgemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050288600

Evenement zoeken