Toneelwandeling Promenade 14-18

Toneelwandeling Promenade 14-18

zondag 09/11/2014

De toneelwandeling ‘Promenade 14-18’ brengt een verhaal over de eerste wereldoorlog, een verhaal over Oostrozebeke, een verhaal dat u naar plaatsen leidt die toen in Oostrozebeke een betekenis hadden. Deelnemen is gratis, maar om alles in goede banen te leiden, is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan aan het loket in het gemeenschapscentrum “O.C. Mandelroos” of telefonisch op 056 67 11 40 (openingsuren op weekdagen van 13.30 u. tot 23 u. en in het weekend van 8.30 u. tot 23 u.). Het publiek vertrekt in groepen op een vooraf bepaald tijdstip tussen 13.45 u. en 16.15 u. Een slotspektakel voor alle deelnemers is voorzien rond 17.30 u. Voor wie de wandeling niet helemaal te voet aankan, zijn er vijf rolstoelen met begeleider voorzien. Gelieve dit aan te vragen bij inschrijving.

Voor en na de wandeling kan u de tentoonstelling over WO I in de Brengierzaal bezichtigen en een bezoek brengen aan de Albert I bus (www.albertIbus.be) op het Gemeenteplein.

Om dit alles te realiseren krijgt de werkgroep steun van toneel Meer Vreugde, toneel De Groeiende Ginste, jongerenkoor Credo, volksdansgroep Die Rooselaer en de plaatselijke Harmonie Sint-Cecilia en het gemeentebestuur Oostrozebeke. Leden van de werkgroep toneelwandeling: Albert Detavernier, Bernadette Damman, Lieven Demedts, Brecht Dujardyn, Mieke Vuylsteke, Jeroen Vandenheede, Istvan Soenen, Christophe Depaepe, schepen Luc Derudder en cultuurbeleidcoördinator Evelien Ameye

Locatie: 
Gemeenteplein Oostrozebeke, , OostrozebekeWebsite: 

Evenement zoeken