Theatervoorstelling ‘De Weg’ door Ekaterina Levental

Theatervoorstelling ‘De Weg’ door Ekaterina Levental

donderdag 24/03/2016

“Ik ben zó niets op deze aarde…”

In een aangrijpende voorstelling neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op “De Weg” die zij als tiener aflegde. De weg, die begon in Tasjkent en die leidde van land naar land, toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie Oezbekistan moesten verlaten.

In een regie van Chris Koolmees vertelt en zingt Ekaterina over het vallen en opstaan tijdens de vlucht, over het verlies van vriendschappen en vervreemding, maar ook hoop voor de toekomst. 

De Weg toont de onuitputtelijke veerkracht van een kind in dramatische omstandigheden. Een tiener, vastberaden haar sprookje te vinden, vasthoudend aan haar verbeelding.

Een bijzonder en persoonlijk verhaal, dat tegelijkertijd zo herkenbaar is, geïllustreerd door prachtige muziek.

De Vriendenkring van Flossenbürg, afd. Geluwe in samenwerking met het Provinciaal Mausoleum Menen, heeft het genoegen u uit te nodigen op deze DIJK van een theatervoorstelling:

Deze theatervoorstelling past in een miniproject “Vluchten toen en nu”  dat uitgewerkt wordt in de SG Scholen aan de Leie: VTI Sint-Lucas, Sint-Jorisschool en het Sint-Aloysiuscollege. Iedereen, elke geïnteresseerde, elke ouder, elke leerkracht, …, is welkom. Zorg dat je erbij bent!

vvk: €8      add: €10       add: leden& lerarenkaart: €8

kaarten: St-Aloysiuscollege: mevr. Durnez A.   VTI St-Lucas: mevr. Guillemyn E.   St-Jorisschool: mevr. Demeyere J.

vvk: na 17u: Durnez Y.: 0478/34.87.92

of reserveren via: flossenburggeluwe@gmail.com

 

Locatie: 
Feestzaal Sint-Aloysiuscollege Menen, Grote Markt 13, MenenWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
056/510067 na 17u

Evenement zoeken