The story of the sixties

The story of the sixties

zaterdag 13/02/2016

De Bonanzas inviteren u graag voor een chronologische tijdreis door het meest tot de verbeelding sprekende decennium aller tijden : The Swinging Sixties.

De tijd van love, peace and understanding maar vooral van uitstekende muziek.

De vlucht start in 1960 en eindigt aan de voordeur van de seventies. De Bonanzas brengen bovendien met geprojecteerde beelden de sfeer van weleer perfect op smaak voor al wie proeven wil.

In de vroege jaren 60 springen enkele artiesten als Neil Sedaka, Cliff Richard en Paul Anka aan boord. Vervolgens brengen de 5 gastheren u langs enkele onvermijdbare monumentale stemmen –

Elvis, Simon and Garfunkel, Roy Orbison! En tussendoor strekken ze samen met u de beentjes op tijdloze dansvloerhits.

De Bonanzas gidsen u langs de mooiste al dan niet vergeten pareltjes in het muzikale landschap van de zestiger jaren en passeren ook even in eigen land. Een rustige pick-nick met een prachtige ballade of een onstuimige rit door de rauwe steegjes van de soul, motown en rock ’n roll, one hit-wonders à la Johnny Rivers of absolute iconen als The Beatles, The Kinks en The Beach Boys ;

Kortom, de bakermat van de popmuziek netjes voor u samengevat in een wervelende trip die u niet snel vergeten zal.

De Bonanzas slagen er in om de kloof tussen jong en oud vakkundig te dichten en wat is er mooier dan verschillende generaties samen de tegels uit de vloer te zien shaken?!

Locatie: 
OC Vondel, KAREL VAN MANDERSTRAAT 26, MeulebekeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 54 13 20

Evenement zoeken