The Sound of Sea

The Sound of Sea

vrijdag 12/09/2014 tot zaterdag 13/09/2014

Wist je dat als je nu een schelp opraapt op het strand en tegen je oor houdt, je nog wat meer hoort dan het ruisen van de zee? Probeer maar eens. Hoor je het? Die muziek? Dat ritme? De beats? Dat, mijn beste, is the sound of sea!

Een gloednieuw festival, gebouwd op de ervaring die VZW Xbeach ondertussen heeft verzameld. Nieuwe locatie, nieuwe naam, nieuw concept. Primeurs, beleving, sfeer en muziek centraal. The Sound of Sea.

All about music

Muziek blijft natuurlijk het belangrijkste element. Een goeie vibe creëren. Geen grote massa, maar een intense beleving. Gezelligheid. Terug naar de echte festivalbeleving. Met nineties. Met classics. Met new style. Met enkele serieuze kleppers. Met locals. Maar vooral met veel verrassingen. We gaan voor YOLO en oldskool tegelijkertijd.

Met 2Fabiola, Da Rick,TLP, Transfarmers, Dj Wout, Demoniak, Macky Gee, Dj DUUUB en vele anderen. Maar ook een zomerterras en een Kidsfestival! En oldies voor de mama’s en papa’s.

Knal in het hart van Oostduinkerke. Makkelijk bereikbaar op alle mogelijke manieren. Met camping voor wie van net iets verder komt. Behoorlijk uniek voor Oostduinkerke!

12 en 13 september is het van dat! Tickets? 20 euro voor twee dagen in voorverkoop. Je betaalt voor één dag en kan er twee komen. Aan de deur twintig euro per dag. ‘t Is voor niet.

Locatie: 
Sportpark Hazebeek, Hazebeekstraat 2, Oostduinkerke


Evenement zoeken