The Elephant Man

The Elephant Man

maandag 12/12/2016

De Londense arts Frederick Treves (Peter Van de Velde) ontdekt bij toeval John Merrick (Aron Wade), een man die over zijn hele lichaam zware verminkingen heeft. Hij moet in het dagelijkse leven altijd een lange jas en een hoed dragen om zijn uiterlijk te verbergen. Wanneer Treves ontdekt hoe Merrick door zijn kermisbaas wordt behandeld, staat hij erop dat Merrick in het London Hospital verblijft.

Terwijl iedereen ervan overtuigd is dat John ‘The Elephant Man’ Merrick achterlijk en zwakzinnig is, ontdekt Treves dat achter het monsterlijke uiterlijk een intelligent en gevoelig persoon verstopt zit. Het werd meesterlijk verfilmd met Anthony Hopkins en is nu te zien in het theater met enkele ronkende namen op de affiche.

Een aangrijpend, waargebeurd verhaal over moed en menselijkheid in een nieuwe verfrissende theatertekst gebaseerd op het échte naslagwerk van Professor Treves zelf.

Cast: Peter Van De Velde, Aron Wade, Wim Stevens, Erik Goris, Lulu Aertgeerts, Nathalie Wijnants, Hans Ligtvoet en een 7-koppig ensemble

Locatie: 
CC Het Perron Ieper, Fochlaan 1, IeperWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0494902540

Evenement zoeken