Technologie aan Zee

Technologie aan Zee

donderdag 28/05/2015

TECHNOLOGIE, INSTALLATIE EN ENERGIE in relatie met DUURZAAMHEID

Event: Technologiebeurs, Seminars, Netwerking en panelgesprek

Technologie aan Zee is de jaarlijkse ontmoetingsplaats waar alle betrokkenen rond technologie, installatie en energie elkaar ontmoeten. Ook u mag niet afwezig zijn op dit uniek jaarlijks event. Op één dag tijd maakt u namelijk kennis met nieuwe technologieën, besparingstips en juridische topics. Dit alles organiseren we in een aangenaam kader, waar u de kans krijgt om met collega’s uit de sector bij te praten en kennis te maken met experts, leveranciers en producten van nieuwe technologieën.

Wat kunt u zoal tijdens Technologie aan Zee verwachten?

Seminars!

In de middag worden 12 verschillende voordrachten voorzien rond actuele thema’s m.b.t. energie, installatie en duurzaamheid. U kunt zich voor drie van deze voordrachten inschrijvingen via het formulier onderaan deze uitnodiging. Tijdens deze workshops wordt de kans tot interactie mogelijk gemaakt. We stelden een actueel en gevarieerd programma voor u samen: u kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals ventilatie, opsporen van energievreters, warmtepompen, juridische mogelijkheden bij investeringen en veel meer.

Netwerking!

Dit alles wordt georganiseerd in een aangenaam kader. Tijdens de middag wordt er een lunch aangeboden voor alle deelnemers, bovendien bieden de pauzes een unieke kans om te netwerken met collega’s uit uw werkveld. Vergeet alvast uw visitekaartjes niet!

Beurs!

Daarnaast kunt u ook de technologiebeurs bezoeken met een vijftigtal gespecialiseerde standhouders.

Locatie: 
Syntra West campus Oostende, Zanvoordeschorredijkstraat 74, OostendeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 40 30 90

Evenement zoeken