Summer of Music

Summer of Music

zaterdag 25/06/2022 tot zondag 26/06/2022

Na 2 moeilijke jaren wegens de Corona situatie, staan we er eindelijk terug. We presenteren u ‘Summer of Music’. Want dat is waar wij op hopen, een prachtige zomer vol concerten, optredens, festivals,… en vooral muziek. En hoe kunnen we die zomer beter starten dan met het hoogtepunt van ons muzikaal jaar: de muzikanten hebben er lang moeten op wachten, de instrumenten zijn opnieuw volledig afgestoft en samen met dirigent Jos Vanbesien zijn we volledig klaar om opnieuw het beste van onszelf te geven op ons jaarlijkse concert.

En die zomer kunnen we natuurlijk niet starten zonder jullie! We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op ons concert op zaterdag 25 juni om 20u. Het concert vindt plaats in de sporthal van de Bosserij (Acaciastraat 31A, 8210 Veldegem).

Wij hebben ook niet stilgezeten tijdens de lockdowns! Na heel wat evalueren komen we met een nieuw concept: een muzikaal KNA-weekend! Dit betekent dat u niet enkel op zaterdagavond bij ons terecht kan, maar ook zondagnamiddag verwelkomen we u graag!

Onze majorettes en drumband geven dit jaar het beste van zichzelf tijdens ‘Legends of Pop’ op zondag 26 juni om 14u. De show vindt plaats in de sporthal van de Bosserij (Acaciastraat 31A, 8210 Veldegem).

Ook onze majorettes hebben er een lastige periode opzitten. Lockdowns, buiten repeteren, online repetities, …. Maar we staan er opnieuw en hoe! De majorettegroep, onder leiding van Britt Vanbesien, zal deze namiddag de grootste pop-artiesten eren. Onze meisjes staan alvast te popelen om jullie een onvergetelijke namiddag te bezorgen.

Tijdens de lockdowns heeft ook de drumband zichzelf opnieuw uitgevonden. Lesgevers Joeri Smessaert en Brent Vanbesien gooiden de vorige ‘banemarsen’ overboord en gingen voor een totaal nieuwe uitstraling. Wil je graag 1 van de eerste zijn die deze transformatie live aan het werk ziet? Kom dan zeker kijken!  Er werd geïnvesteerd in een heleboel nieuwe trommels, nieuwe kledij en vooral nieuwe muziek. Onze trommelaars staan te drummen (😉) om jullie te showen wat ze in hun mars hebben!

We zouden het erg fijn vinden om u te mogen verwelkomen op dit muzikale weekend!

Kaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden en via deze link.

  • Inkomkaart voor concert van de harmonie op zaterdag – €10
  • Inkomkaart voor show majorettes en drumband op zondag – €5
  • COMBITICKET voor zaterdag en zondag – €12.5

Kinderen jonger dan 12 jaar mogen heel het weekend gratis binnen.

Extraatje: met je inkomkaart voor de zondag krijg je gratis een stukje taart!

Locatie: 
De Bosserij Veldegem, Acaciastraat 31A, VeldegemWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken