Student Welcome – Ertebrekers ; Protection Patrol Pinkerton & The Whatevers

Student Welcome – Ertebrekers ; Protection Patrol Pinkerton & The Whatevers

donderdag 29/09/2016 tot vrijdag 30/09/2016

Ertebrekers
Wie de West-Vlaamse Wereldhit ‘de Zji’ dit jaar nog niet ter ore gekomen is leefde hoogstwaarschijnlijk in een hol in de grond. Ertebrekers, de band rond Flip Kowlier, rapper en zanger Jeffrey Bearelle en Peter Lesage is immers niet van de radio weg te branden. 

Ertebrekers speelt zomerse witte funk en soul, met uitstapjes richting hiphop en pop. En dan nog in onze West-Vlaamse moerstaal, wat wil een mens nog meer. Nieuwe single ‘Party to Much’ met onze favoriete Zuid-Afrikaan Jack Parrow, zit ondertussen ook in high rotation bij Q-Music, StuBru en MNM.

Protection Patrol Pinkerton
Protection Patrol Pinkerton (je mag desgewenst ook PPP zeggen) is de indierockband waarmee Jelle Denturck en de zijnen met een schijnbaar gemak hits uit de mouw schudden. Na hun overwinning op de het Gentse rockconcours De Beloften kwam al snel single ‘Future = Our Home’, die ei zo na grijsgedraaid werd op StuBru. Met opvolger ‘Don’t Wreck This’ reden de heren opnieuw aan volle snelheid De Afrekening binnen. Begeleidend album ‘Good Music ,Beautiful People’ is trouwens een zonnig poppareltje geworden, waarin ook de hand van Floris De Decker (Team William) en meestermixer Jasper Maekelberg (Faces On TV) te herkennen zijn.

The Whatevers

Hasselts finest The Whatevers zijn een vaste waarde op Pukkelpop en hosten hun eigen ‘Whatever’ party in MOD. Hun eclectische sets hebben maar één rooie draad: die van een extreem vet feestje. Of het nu Reggae, Dancehall, Hiphop dan wel Rock, Funk of Soul is, The Whatevers draaien strictly “Bangers and classics – Between 65 and 165 BPM”. Whatever goes!

In samenwerking met Brugge Studentenstad

Locatie: 
Cactus Club @ Magdalenazaal, Magdalenastraat 27, BruggeWebsite: 


Telefoon: 
050332014

Evenement zoeken