Student Welcome 2018

Student Welcome 2018

donderdag 11/10/2018

BROEDERLIEFDE – 23:30

De Rotterdamse crew Broederliefde rijgt de streamingrecords en uitverkochte zalen aan elkaar met hun mix van tropical-beats, dancehall en hiphop. Eerder dit jaar bracht Broederliefde nog twee platen uit, die beiden meteen hoog binnenkwamen in de ultratop. Niet slecht voor een paar voetbalvrienden uit de achterstandswijk. Trouw aan hun Domicaanse en Kaapverdische roots mikken de heren genadeloos effectief op billen en heupen. Een zwoel feestje om het academiejaar in te zetten!

DVTCH NORRIS – 22:00

Het geheime wapen van Antwerpse hiphopqueen Coely bracht dit jaar zijn langverwachte solodebuut ‘I’m Sad, I Wanna Make It’ uit en bewees daarmee vlotjes zijn status als meest beloftevolle rapper van het vaderland. Norris’ tracks zijn slim, donker en catchy en zijn liveshows raken je meteen recht in het middenrif. Voor fans van forward thinking rappers als Kendrick Lamar, Vince Staples, Schoolboy Q en Chance The Rapper.

TEAM DAMP – 21:00 & 00:30

Het Brugse Team Damp is befaamd en berucht voor hun allesvernietigende Nah Mean-feestjes en hun dj-sets overal te lande. Of het nu Tomorrowland, WECANDANCE of Laundry Day is, waar Artwan, Tim Flack en MC Messenjah passeren verandert de dansvloer in een kolkende massa, aangevoerd door hun mix van hiphop, reggaeton en dancehall.

Locatie: 
Magdalenazaal, Magdalenastraat 27, Sint-AndriesWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
+3250332014

Evenement zoeken