Strat’e Varia

Strat’e Varia

zaterdag 08/04/2017

Blankenberge is fier op haar vernieuwde centrumstraten! Die straten nodigen meer dan ooit uit tot flaneren, winkelen, kuieren, verkennen… het goede leven kortom. Dat verdient een feestje! En daarom pakt Blankenberge op zaterdag 8 april stevig uit met het wonderlijke event Strat’e Varia. Neem dit wonderlijk gerust letterlijk. Op verschillende tijdstippen vertrekken stoeten met telkens drie …

Blankenberge is fier op haar vernieuwde centrumstraten! Die straten nodigen meer dan ooit uit tot flaneren, winkelen, kuieren, verkennen… het goede leven kortom. Dat verdient een feestje! En daarom pakt Blankenberge op zaterdag 8 april stevig uit met het wonderlijke event Strat’e Varia.

Neem dit wonderlijk gerust letterlijk. Op verschillende tijdstippen vertrekken stoeten met telkens drie spectaculaire mobiele straatacts die je samen met een opzwepende drumband transporteren naar een andere tijd en wereld. De feeëriek verlichte acts vormen uiteindelijk samen een grote stoet in de Molenstraat. Het feest eindigt met een weergaloos slotspektakel dat met klank en licht het Sint-Rochusplein in lichterlaaie zet.

Locatie: 
Centrumstraten, , BlankenbergeWebsite: 

Evenement zoeken