STRAATMUZIEKFESTIVAL Damme

STRAATMUZIEKFESTIVAL Damme

zaterdag 01/07/2017

STRAATMUZIEKFESTIVAL DAMME

zaterdag 1 JULI 2017
vanaf 18 uur

Muziek – Sfeer – Spektakel

Voor de 5de maal organiseert het stadsbestuur het Straatmuziekfestival. Hiermee wordt op zaterdag 1 juli het niet te missen startschot van de Damse zomer gegeven. Kom genieten van muziek, sfeer en spektakel op drie prachtige locaties in het mooie Damme. Het festival is volledig gratis toegankelijk.

De Markt wordt met optredens, bar, foodtrucks, grasmatten, tafeltjes, stretchtent en veel meer ingericht tot een wonderlijke plaats waar de bezoeker zich steeds weer kan laten verbazen. Er worden muzikale acts gebracht door Blow trio, Les Busiciens, ’t Schoon Vertier, Felix Fizzl Felle en muziekcircus Fillage.

In de Tuin van Huyse de Grote Sterre zijn de kinderen baas. Hier wordt de muzikale vertelling Melifera vertoont, kunnen kinderen helpen om een zelfgemaakte samenzinger op te nemen en te vangen met de SuperSongSlurper 3000X, valt te experimenteren met de interactieve muziekmobiel en kunnen ze zich uitleven op de speciaal ontworpen springbeesten. Als afsluiter van het programma in de Tuin is er de grote meezingsessie voor alle leeftijden, verzorgd door Allez, Chantez!

De langwerpige koer achter het stadhuis wordt omgedoopt tot de Luisterhoek. Dit is de plaats waar de festivalganger in vervoering wordt gebracht door het klassiek duo van sopraan Louise Kuyvenhoven en gitariste Nicky Frissyn.

De organisatie zet sfeervolle tenten in voor alle weersomstandigheden.

Damme-centrum
Gratis toegang
www.straatmuziekfestivaldamme.com

Locatie: 
Centrum Damme, Markt, DammeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 28 84 55

Evenement zoeken