Steven Mahieu – Zonder filter

Steven Mahieu – Zonder filter

zondag 05/02/2017
Stel nu eens gewoon dat er een filter is. In je hoofd. En stel dat die echt alles filtert, dus ook wat je denkt én wat je voelt. En stel dat je op basis daarvan leeft en handelt. Omdat dit is wie je echt denkt dat je bent. Maar stel nu ook eens dat je die filter kan wegnemen én dat je dan onmiddellijk een voorstelling begint te schrijven.Wat zou dat geven? Wordt het dan gênant, pijnlijk…?

Vanaf januari gaat Steven Mahieu op tournee met zijn nieuwe zaalshow ‘Zonder Filter’.

Deze voorstelling is het resultaat van 2 jaar ziekelijk inzoomen op zichzelf in de hoop te ontdekken hoe het ‘ding’ Steven Mahieu werkt. Over héél hard hopen dat er onder al het ‘stof’ een prachtige interessante persoonlijkheid ligt… én over het uiteindelijk vinden van een vat vol blinde vlekken, contradicties en banaliteit. Over het al dan niet hebben van een eigen wil. Over stikjaloers zijn op zijn zijn eigen kleuter van 3, over de zin van het leven, over de angst om weg te kwijnen in een rusthuis, maar vooral ook over karpervissen.

“Mijn zoon van drie is àf. Die is gelukkig en doet alleen wat hij wil. Als we gaan fietsen en hij is het beu dan smijt hij die op de grond, zomaar ergens op straat. Klaar. Totale onthechting. Nu al! Zijn er nog vragen?!”

Benieuwd hoe zo ’n filterloze Steven eruit ziet?

Kom dan op 5 februari naar de voorstelling in het OC Marke!

Locatie: 
OC Marke, Hellestraat 6, MarkeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0475/867923

Evenement zoeken