Steven Goegebeur – Man van de wereld

Steven Goegebeur – Man van de wereld

vrijdag 05/02/2016

Reizen werd Steven letterlijk met de paplepel ingegeven. Verwekt tijdens de huwelijksreis van zijn ouders in Mallorca, startte hij zijn eerste reis. Als zoon van een reisleider stal hij als peuter met blonde haren en guitig snuitje het hart van menig airhostess. Elke schoolvakantie was er wel ergens een hotel of resort dat geïnspecteerd moest worden. Hebben we dat vele reizen nodig om gelukkig te zijn? 

Reizen we om te ontdekken, om bevestigd te worden? Reizen we omdat het verwacht wordt van ons? Hebben we dan niet alles in ons landje, in onze provincie, onze stad? 

Tijdens Man van de Wereld trekt Steven zijn stoute schoenen aan en trekt hij er op uit. Hij zoekt antwoorden, wikt en weegt, hoort het in Keulen donderen, herbeleeft avonturen en deelt dit alles met u, zonder er doekjes om te winden. Hij neemt u mee in zijn wereld, een reis die u nog lang bij zal blijven. 

Tekst en Spel: Steven Goegebeur | Regie: Bart Van Nuffelen

De pers over ‘Man van de wereld’

Van zijn bezoek aan Lourdes tot de citytrip naar Thailand: hij herinnert het zich nog haarfijn. Een-maal op dreef zet hij alle collega-komieken in zijn schaduw. De 1001 mogelijkheden van maandver-band is één van de beste scènes die de Vlaamse comedybranche de afgelopen jaren voortbracht.
Als hij in de emotionele eindsprint het publiek nog naar adem doet happen, staat ons besluit vast: Goegebeur hoort tot de absolute top. Wie beter wil doen, zal straf uit de hoek moeten komen.
[PB – Gazet van Antwerpen]

Vrijdag 5 februari 2016 – 20u

Locatie: 
City, Valkestraat 18, NieuwpoortWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
05823795000

Evenement zoeken