start vzw dansclub Dance4friends

start vzw dansclub Dance4friends

zondag 19/04/2015

Een nieuwe lente – een nieuw dansclub in Avelgem!
Dance4friends is een nieuwe dansclub die cursussen stijldans, Zumba, Fundance (lijndans) en dansavonden en dansnamiddagen wil organiseren voor het grote publiek. Tussen 23 april en 21 juni worden verscheidene korte lentecursussen van 4 lessen georganiseerd, en 8 dansavonden/-namiddagen om het grote publiek de mogelijkheid te geven kennis te maken met de nieuwe danssclub, vooraleer in september het eerste volledige dansjaar van Dance4friends start.

• Op zondag 19 april om 15 uur heeft de officiële opening plaats, met pers, genodigden en oud-cursisten van de vroegere dansschool Dance2BE. Vanaf 16 uur is het grote publiek welkom voor een gratis dansnamiddag & demonstraties koppeldans en Fundance, tot 20 u.
• Vanaf woensdag 23 / donderdag 24 april start een vervolmakingscursus koppeldans niveau 1-5 , een korte cursus Fundance & een reeks Zumba party, telkens 4 lessen.
• Vanaf vrijdag 29 mei start een korte cursus Boogie Swing (eveneens 4 lessen). Voor al wie wil kunnen dansen op goeie ouwe rock-‘n-rollmuziek!
• Op zondag 6 & 13 september: opendeurdagen dansjaar 2015-2016.

Na het wegvallen van Dance2BE uit Otegem hebben enkele cursisten-vrijwilligers de koppen bij elkaar gestoken en op 1 maart 2015 de nieuwe vzw ‘Dance4friends’ gesticht zodat ze hun hobby verder kunnen beoefenen en hun dansplezier delen met vele anderen.

Het is een officiële vzw geworden om de vrijwilligers en bestuursleden die meehelpen te behoeden voor mogelijke fiscale problemen i.v.m. hun nochtans belangloze vrijwillige inzet.
Ed en Barbara van het vroegere Dance2BE uit Otegem zullen onze eerste lesgevers zijn. Door hun zeer professionele maar ook erg gemoedelijke aanpak, verhuizen het grootste deel van hun cursisten (meer dan 130) mee naar de nieuwe locatie in Avelgem.

Omdat de nieuwe dansclub meer mensen wil aantrekken, werd bewust voor zaal Regency te Avelgem gekozen. Het is de bedoeling geïnteresseerden aan te trekken uit de regio Avelgem, Anzegem, Zwevegem en omstreken. De vzw denkt er aan in de toekomst haar activiteiten verder uit te breiden en is daarom ook al op zoek naar lesgevers om b.v. kinderdans of dans voor senioren te geven.

Met de groeten van het bestuur van de nieuwe dansclub:

Tom Algoet, Eikenlaan 40A, Otegem
Dirk De Bosschere, Kerkomtrek 5, Heestert
Filip Dhont, Sint Jozefstraat 6, Zwevegem
Pol Ostyn, Deerlijkstraat 3, Vichte
Mario Vanleenhove, Ellestraat 46 b, Zwevegem
Jacques Vercoutere, V-dagstraat 5, Heestert (voorzitter)

Info & inschrijvingen: 0470 850 750 – info@dance4friends.be

Locatie: 
Salons Regency, Leopoldstraat 7, AvelgemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0470 850750

Evenement zoeken