Smoefelare

Smoefelare

donderdag 20/09/2018 tot zondag 23/09/2018

Van donderdag 20 tem zondag 23 september gaat het culinaire weekend Smoefelare door te Roeselare.

Er zijn tal van activiteiten met als hoogtepunten de Junior Kitchen Battle, de Lekkerste Lettertocht en, als kers op de taart, de Kitchen Battle.

De Kitchen Battle is een stedenspel waarbij 5 steden de strijd aangaan om de Gouden Kookpot! Elke stad komt met een culinair team met de burgemeester als aanvoerder. De battle zorgt voor een heuse show die aan elkaar wordt gepraat door ex miss België Justine De Jonkheere. Toeschouwers zijn meer dan welkom!

Kitchen Battle – zondag 23 september – 15u-17u

Op zaterdag gaan we op zoek naar de junior masterchef tijdens de Junior Kitchen Battle. Kinderen met een link naar Roeselare halen het beste uit henzelf om een dessert te bereiden en de jury omver te blazen! Kom gerust de kinderen aanmoedigen tijdens de wedstrijd en geniet van gratis workshops!

Junior Kitchen Battle – zaterdag 22 september – 15u-17u

Daarnaast wordt in het centrum van Roeselare de Lekkerste Lettertocht georganiseerd. Dit spel is gratis en toegankelijk voor iedereen. De interactieve tocht door het centrum van Roeselare start in de Sint Amandskerk. Hier krijgen de deelnemers een zak met alle info, opdrachtenformulier, .. Er zijn maar liefst 3 schatkisten te winnen met tal van prijzen!

Lekkerste Lettertocht – zaterdag 22 september – 14u-17u

Locatie: 
Sint Amandskerk, de Coninckplein, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0496 80 1000

Evenement zoeken