Show van Les Folles de Gand

Show van Les Folles de Gand

vrijdag 23/03/2018

Treed op vrijdag 23 maart binnen in de wereld van glamour, glitter, dans en muziek met deze show van Les Folles de Gand.

Treed op vrijdag 23 maart binnen in de wereld van glamour, glitter, dans en muziek. Je beleeft het allemaal tijdens de show van Les Folles de Gand in de Cultuurfabriek in Sijsele-Damme. De dansformatie is met zijn 20-jarig bestaan niet aan zijn proefstuk toe. Ze genieten veel bekendheid met referenties in binnen- en buitenland.

 

De show

Tijdens de show geniet je van perfecte imitaties van nationale en internationale muzieksterren door de vierkoppige groep. Daarnaast maken vier balletdansers van de dansgroep ‘The Stardancers‘ de acts helemaal af. Een portie dolle komedie tussen de acts door doen je ongetwijfeld lachen. Wat deze show uniek maakt zijn de prachtige ‘glamour’ acts. Die worden gebracht in de meest fantastische kostumatie ooit. Je wordt ook getrakteerd op een glas cava!

 

Praktische info

Het optreden gaat door in de Cultuurfabriek van Damme (Stationsstraat 22). Er is ruime parkeergelegenheid op het nabijgelegen Lindeplein (langs de Kloosterstraat). Je bent van harte welkom vanaf 19u. De show start om 20u.

 

Tickets boeken

Wil jij getuige zijn van dit unieke spektakel? Tickets kan je dankzij Focus en WTV bestellen aan een voordeeltarief. Klik hier voor meer info.

Locatie: 
Cultuurfabriek, Stationsstraat 22, SijseleWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken