Schone Schaapjes, …genieten op de boerderij

Schone Schaapjes, …genieten op de boerderij

zaterdag 07/06/2014 tot maandag 09/06/2014

Tijdens het pinksterweekend bent u welkom in Open Huis vakantiehoeve te Staden voor de gezelligste familiebeurs van Vlaanderen : ‘Schone Schaapjes, …genieten op de boerderij’.
‘Schone Schaapjes’ wordt georganiseerd in het decor van een actieve schapenhoeve en dekt een veel grotere lading dan de naam doet vermoeden. Langs een uitgestippelde wandeling doorheen de schapenweides ontdekt u als bezoeker ruim 120 mooie standen en kunt u genieten van heel veel dieren. Het gaat om neerhofdieren, geiten, pony’s, mini-paardjes, alpaca’s en zeldzame schapenrassen, zoals de Devon en Cornwall Longwall-schapen. Op de paardenpiste zijn er verschillende shows en demonstraties!
Afgerichte Bordercollies drijven schapen, er is de roofvogelshow en het ludieke kampioenschap hanenkraaien. U vindt er een stevig aanbod van oude ambachten met demo’s van ondermeer het scheren van schapen, spinnen en vilten, vlechten met wilgentenen, … De kunstsmeders met internationale reputatie bewerken met vuur en hamer de hardste metalen tot unieke kunstwerken.
In het kunstenaarsdorp zijn 40 kunstenaars actief aan het werk, dit i.s.m. www.brikat.be
Langs het parcours kun je op een terrasje pauzeren met een natje en een droogje.
Op zondag en maandag kun je genieten van een heerlijk ‘vaderdagmenu’.
Vanaf 17.00 uur sluiten we af met een gratis muzikale act op het centrale zonneterras.
Meer info op www.schoneschaapjes.be

Locatie: 
Open Huis vakantiehoeve, Ieperstraat 157, StadenWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0476/985995

Evenement zoeken