Roosbeef & Sun*Sun*Sun string orkestra

Roosbeef & Sun*Sun*Sun string orkestra

zaterdag 07/05/2016

Ze Willen Je Hond Wel Aaien Maar Niet Met Je Praten’. Met haar debuutalbum zette Roos Rebergen meteen de toon voor haar absurde en speelse universum. Een klein, maar volstrekt uniek stukje belevingswereld van een twijfelend plattelandsmeisje dat weleens vrolijk en lichtvoetig, maar veelal melancholisch de dingen, de mensen en de gebeurtenissen rondom haar registreert. Met een feilloos relativeringsvermogen tackelt ze grote emoties in miniatuurvorm.

Samen met het Sun*sun*sun string orkestra brengt Roos haar songs in een pure en klassieke versie tijdens drie exclusieve concerten in een intieme setting. Sun*sun*sun werkte eerder samen met bands als Belle And Sebastian, Triggerfinger, Sukilove en Zita Swoon. Op het programma staat nieuw en oud werk van Roosbeef, aangevuld met instrumentale werken van o.a. Jonny Greenwood, Arvo Pärt en Tim Vandenbergh.

 

In november 2014 waren Roos(beef) en Sun*sun*sun te gast op het internationale festival Novembermusic. Voor beiden was het een bijzonder concert dat te snel voorbij was. Volgens Rebergen haar meest intense ervaring op het podium ooit:

“Een trip was het!
Op het podium en in de zaal
en dat willen we nog een keer
maar dan uitgebreid.
Stem en snaren.
Kom dat zien…”

Locatie: 
Ryelandtzaal, A. Van Ackerplein 3, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 33 20 14

Evenement zoeken