Rommelplaneet + cd & platenbeurs

Rommelplaneet + cd & platenbeurs

zondag 10/01/2016

Hobby Club presenteert: CD – PLATEN – DVD – Beurs
ZON. 4 JANUARI EXPO/WAREGEM.

Op zondag 10 januari 2016 zullen wij, vzw RTP een heuse CD & Platenbeurs organiseren in zaal Expo te Waregem. We organiseren dit voor de 4de maal. Het is een internationaal treffen van muziekliefhebbers en – verzamelaars. Zelfs diverse buitenlandse bezoekers wisten reeds Waregem te vinden. Op deze zondag moet gewoon elke muziekliefhebber van gelijk welk genre zich ongetwijfeld richting Expo/Waregem begeven, want daar vindt de 4de Cd & platenbeurs plaats.

Wij proberen een paradijs voor de muziek liefhebber te creëeren. Standjes met alternatieve muziek tot retro house en klassiek zullen aanwezig zijn. De zaal bevat stands uit binnen-en buitenland en er zal dus een zeer ruime keuze zijn van CD’s en langspeelplaten (LP’s).

Door het ruime aanbod zijn de verkoopprijzen vrij laag wat het extra interessant maakt.

Voor steeds meer mensen is een DVD speler geen taboe meer wat het stijgend succes en aanbod bij DVD’s verklaart.

Zowel voor nieuw als tweedehands vindt men er zijn gading. Het interessantste aanbod uit de internationale stocks wordt er samengebracht door de verkopers. Er staan zowel professionele als particulieren met stands. Ook is er aandacht voor zeldzame en exclusieve limited edition cd’s of lp’s, DVD’s., zeldzame platen persingen en zo meer. Men kan er typische attributen vinden beter genoemd verzamelobjecten zoals promomateriaal en fanclubmemorabilia. Ook een ruime keuze voor filmliefhebber.

Video cassettes en films op DVD zullen zeker de liefhebbers kunnen bekoren.

Wie zijn behangpapier beu is kan terecht bij een poster stand. Een echte muziekfan herkent men aan het feit dat hij/zij zelden of niet downloaden maar graag het origineel in zijn bezit heeft. Een originele release heeft nog steeds de meeste uitstraling. Het verhaal eerst was er de lp, later de cd nu de dvd. Toch heeft het krakend plaatje nog niet per se aan waarde ingeboet bij de echte muziekliefhebber en verzamelaar. De kunstvolle hoezen stralen immers vaak iets bijzonders uit. In de house- en technowereld zijn platen trouwens nooit weggeweest. Ze zorgen er immers voor dat er optimaal gemixt kan worden. Ook D’Js kwamen in het verleden wel eens de beurs bezoeken.

Indien U trouwens thuis zelf noch menige oude platen, CD’s of boeken hebt die U wenst van de hand te doen, dan kunt U steeds vrijblijvend informeren voor een standplaats.

Kortom, op deze Beurs zal iedere muziek-film-liefhebber zijn /haar gading vinden!!!

Afspraak op zondag 10 januari 2016!!! De deuren openen om 9u00 en de beurs eindigt om 17u30.

De ingangsprijs werd tot een minimum herleid en bedraagt slechts 3,00 euro vanaf 9u30

GPS gebruikers tikken Zuiderlaan 20 in om de zaal te vinden vlak bij het centrum met uitzicht op het voetbalstadion van Zulte-Waregem. De parking is volledig gratis.

Bijkomende (vrijblijvende) info is steeds te verkrijgen via tel 09/380.45.05 of e-mail: rtp@belgacom.net

Gelijktijdig is er een rommelmarkt genoemd de Rommelplaneet plaats in de grootte zaal Expo.

Locatie: 
zaal Expo, Zuiderlaan 20, WaregemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
09/380 45 05

Evenement zoeken