Roeiclub KRB roeit voor het goede doel : De Warmste Week – MUSIC FOR LIFE

Roeiclub KRB roeit voor het goede doel : De Warmste Week – MUSIC FOR LIFE

zondag 20/11/2016

Om ons als “warmste rechtbank van Vlaanderen” te profileren, organiseert de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, Afdeling Brugge voor het tweede jaar op rij een aantal evenementen om een goed doel te steunen in het kader van  de WARMSTE WEEK van MUSIC FOR LIFE (STUBRU).

 Dit jaar steunen wij de vzw Onafhankelijk Leven.  Deze organisatie komt op voor mensen met een beperking ten gevolge van een niet-aangeboren hersenletsel en zorgt ervoor dat deze mensen een gewoon leven kunnen leiden, in de samenleving. Zij ondersteunen als bijstandsorganisatie iedereen in hun zoektocht naar de meest geschikte ondersteuning en assistentie. Dat doen ze met een team van ervaringsdeskundigen en vrijwilligers die over heel Vlaanderen snel, persoonlijk en deskundig advies geven.  We komen allemaal wel via  een of andere weg in contact met dit probleem.  Daarom lijkt het ons dan ook een mooi project om financieel te ondersteunen.

  

In de Koninklijke Roeiclub Brugge, Waggelwater 4 gaat er  een roei-evenement plaatsvinden waarbij elke roeier zich per km roeien kan laten sponsoren:   op 20/11/2016 vanaf 11.00 uur.

Minimum zullen een 30-tal roeiers zich op het water begeven en de gesponsorde km’ers roeien tussen het Waggelwater 4 en de brug van Nieuweghe. Een afwisseling en een primeur: ipv lopen voor het goede doel, onze favoriete sport beoefenen = roeien voor het goede doel.

 

De ambassadeur van de vzw Dirk Schockaert zal aanwezig zijn op het event, alsook een BV waarvan ik de naam nog liever niet kwijt wil alvorens 100% zekerheid van zijn komst.

De Afdelingsvoorzitter van de rechtbank van eerste aanleg,  zal eveneens aanwezig zijn.

 

Locatie: 
Waggelwater, Waggelwater 4, BruggeE-mailadres: 


Telefoon: 
0470/20.69.29

Evenement zoeken