REO Rock

REO Rock

zaterdag 07/06/2014

De twee edities in 2012 en 2013 van REO Rock kregen enorm veel lovende kritieken. Zowel VIP, toeschouwers als artiesten stonden met verbazing en ongeloof het concept te bewonderen dat de vzw in enkele jaren tijd tot stand bracht. REO Rock heeft de ambitie om op termijn uit te groeien tot een gevestigd en volwaardig festival in Roeselare en ruime omgeving. En uiteraard willen we een sfeervol muziekfestijn met ambiance troef. Maar REO Rock streeft ook naar:

– Een toegankelijk festival voor iedereen
REO Rock streeft naar een zo laag mogelijke inkomprijs. Voor drank en spijs werkt REO Rock samen met uitbaters, die garant staan voor een democratische prijs. Een evenwicht tussen voldoende sponsoring en een attractief aanbod van muzikale groepen.

– Een hoogstaand festival, met gevestigde waarden én regionaal talent
REO Rock kiest bewust voor gevestigde waarden – met een lichte voorkeur uit de 80’s – én trekt de kaart om jong talent uit eigen streek een podium te bieden. Artiesten die eind de jaren 80 en begin de jaren 90 het mooie weer maakten op het “Kerelsplein” te Roeselare zien we graag terug. Pure nostalgie!

REO Rock vindt plaats in de loodsen van REO Veiling (Diksmuidsesteenweg 335, Roeselare) en is volledig overdekt. Zelfs het felste regenweer zal dus nimmer of nooit de REO Rock-pret bederven!

Medewerkers van de Vriendenkring Personeel REO vzw toveren enkele loodsen van de groenteveiling om tot een heuse concerthal met :
– een hoofdpodium met professionele klank- en geluidsinstallatie
– een ruime waaier van eet- en drankstanden (onder de luifel), voor elk wat wils, aan democratische prijzen
– een ruime, verharde, verlichte en gratis parking
– After-party: DJ Peter Desmet

Line-up:
18.45 u : I THE EXPLODER
20.00 u : THE KIDS
21.30 u : FISCHER Z
23.15 u : RAYMOND VAN T GROENEWOUD

Locatie: 
REO Veiling, Diksmuidsesteenweg 335, RoeselareWebsite: 

Evenement zoeken