Pop up Expo

Pop up Expo

zondag 12/08/2018 tot dinsdag 14/08/2018

De optelsom van "Hangar" en "art" geeft als resultaat HANGAR(T). Kunstenaar Kurt Dendooven nam het initiatief om deze pop-up expositie te organiseren samen met andere kunstfotografen.

HANGAR(T)

Een mysterieus, sfeervol industrieel pand, een hangar, op een plaats waar je het niet verwacht. In het centrum van Knokke-Heist op enkele honderden meters van de vloedlijn.

De optelsom van “Hangar” en “art” geeft als resultaat HANGAR(T). Een leuke woordspeling die acteur en scenarioschrijver Rik Verheye voor deze expo heeft uitgedacht.

Kunstenaar Kurt Dendooven nam het initiatief om er een pop-up expositie te organiseren samen met andere kunstfotografen. Hij nam graficus/fotograaf Christophe Simoen en curator Stephane Verheye onder de arm om dit project te realiseren.

Een mysterieus pand vraagt om mysterieuze werken.

Acht fotografen, soms met een abstracte stijl, elk met hun technische vaardigheid en eigen visie op verschillende thema’s. Donker en sfeervol, vernieuwend en uitnodigend. Acht jonge en minder jonge kunstenaars met een moderne aanpak van het medium. Hun prachtig werk tentoongesteld op een unieke locatie, harmonieus opgesteld, niet concurrentieel maar versterkend voor elkaar.

Meer dan een bezoek waard tijdens een korte periode van zondag 12 augustus tot en met dinsdag 14 augustus telkens van 11u tot 18u.
In samenwerking met het CC Scharpoord Knokke-Heist en vlot te combineren met ART NOCTURNE die doorgaat in het CC tijdens bijna dezelfde periode.

Vernissage in aanwezigheid van de kunstenaars op zondag 12 augustus om 11u. Duinbergenlaan 39 Knokke-Heist.

Iedereen welkom!

Stephane Verheye. Curator.

Locatie: 
, Duinbergenlaan 39, Duinbergen


Evenement zoeken