PoP-expo KaZ@bib

PoP-expo KaZ@bib

donderdag 29/11/2018 tot maandag 31/12/2018

De Kunstacademie aan Zee doet ook in 2018 op regelmatige basis enkele beperkte interventies in de stad. Soms onverwacht, soms buiten context … Naast spontane pop-ups zijn ook enkele vaste locaties die inspireren. Bibliotheek Kris Lambert is één van de vaste locaties waar leerlingen onder vakkundige begeleiding periodiek kleine artistieke ingrepen doen.

12 KaZ studenten 1e jaar BRK18+ tonen om beurt hun kijk op ‘SCAPE’.

Afwisselend zijn de werken van het atelier BRK in de bibliotheek van Oostende en in de Kunstacademie te zien.

 Bij de eerste presentatie wordt werk van studenten Myriam Dekeyser, Nathalie Nuyttens en Jean Marie Vandaele getoond, ze boetseerden en mouleerden voor de eerste keer. Vanuit hun perspectief creëerden zij een landschap gebaseerd op een herinneringen , een ervaringen of een utopie. Hun zoektocht naar een evenwicht tussen romantiek, symboliek en futurisme krijgt finaal vorm in gegoten gipssculpturen. Het werd hun persoonlijke ‘SCAPE’.

 In het KaZ atelier Beeldhouwen en Ruimtelijke kunst word je begeleid in diverse disciplines. Ondermeer door technieken als boetseren, kappen,   mouleren en lassen leer je modeleren, construeren en reproduceren.

Door het bestuderen van diverse materialen, met veel aandacht voor het experiment gaan studenten op zoek naar een eigen inhoud en vorm.

 

Kom gerust eens langs in het atelier (KAZ Dr. Verhaegestraat 7) of ga eens kijken op https://www.instagram.com/beeldhouwen_academie/

Locatie: 
Bibliotheek Kris Lambert, Wellingtonstraat 17, OostendeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
059/706583

Evenement zoeken