Park op Stelten

Park op Stelten

donderdag 15/08/2019

Kan jij ook zo genieten van een heerlijk terrasje in de zomerzon of een leuk festivalletje? En combineer je dit graag met wat theater of muziek? Breng dan zeker een bezoekje aan het parktheaterfestival Park op Stelten. Voor de kinderen is er opnieuw een springkastelendorp.

 

In het prachtig groene decor van het stadspark serveren we u in één keer alle ingrediënten voor een heerlijke zomerse ontspannende dag. Internationale straat- en poppentheaterartiesten leven zich met hart en ziel uit tijdens grappige, acrobatische of ontroerende voorstellingen.

 

Kom vanaf de middag gezellig picknicken in het stadspark en geniet intussen van het muzikaal talent van C-life. Deze band, met een charmante en straffe zangeres, brengt de grootste dansbare hits. Het repertoire gaat van Donna Summer tot Chaka Khan, van Stevie Wonder tot The Trammps, van Pointer Sisters tot Axelle Red.

Vooraleer het festivalterrein te betreden passeer je eerst nog even Checkpoint Charlie, de kleinste douanepost ter wereld waar een eigenzinnige controlefreak de bezoekers wijst op de voorwaarden van hun verblijf. Vervolgens  nodigen we jullie uit tot het bijwonen van een leuke voorstelling bij Crêpe de la Bête, het crêperestaurant van Les Hirondelles. Wie wil kan ook een blik werpen achter de schermen van de tv-show Got Talent. En passant kan je ook een kijkje nemen in de etalage van Marvins retrowinkel of genieten van een poppentheatervoorstelling. Ondertussen traint de Spaanse artiest Gromic nog wat jullie lachspieren. Maar er staat jullie nog meer entertainment te wachten.

Locatie: 
Stadspark Diksmuide, Stationsstraat, DiksmuideWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051793060

Evenement zoeken