Parascoop Kortrijk Xpo

Parascoop Kortrijk Xpo

zondag 27/09/2015

Para-Astro, uitgever van het gelijknamige maandblad, organiseert al meer dan vijfentwintig jaar Parascoopbeurzen, waarop iedereen die met het paranormale en het spirituele begaan is, present is. Op zondag 27 september 2015 strijkt deze publieksbeurs voor de 25ste editie neer in de Kortrijkse evenementenlocatie bij uitstek Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216. Weg is het beeld van het gebochelde vrouwtje met een wrat op de neus, dat in een hoekje van een donker kamertje de toekomst voorspelde. Vandaag betekent ‘in de toekomst kijken’ veel meer dan in een glazen bol zitten staren. De parapsychologie heeft en neemt haar verantwoordelijkheid door mensen een leidraad te geven bij de beslissingen die ze dienen te nemen en bij de keuzes die ze moeten maken.

 

SPIRITUALITEIT IN ZIJN TOTALITEIT

Vermits de grote wereldproblemen steeds complexer worden en er zich in het persoonlijk leven van ieder van ons steeds grotere uitdagingen voordoen, kunnen we verwachten dat er in de nabije – en wellicht ook de verre – toekomst een grote nood aan reflectie en introspectie zal bestaan. Om het in het astrologische jargon uit te drukken: de doorgang (transit) van dé spirituele planeet bij uitstek Neptunus doorheen hét spirituele teken bij uitstek Vissen belooft in deze context een meer dan boeiende periode te worden, een periode die ons nog twaalf jaar in de ban zal houden. Genoeg redenen dus om ons te laten meevoeren door de natuurlijke stroom der dingen en gebeurtenissen en om ons met ons hele wezen open te stellen voor de kosmische krachten en de energieën die ons leven op aarde danig beïnvloeden.

De Parascoopbeurzen zijn dan ook een uitgelezen platform om zich te laten inwijden in een wereld die – hoe mysterieus en verborgen op het eerste zicht – volledig parallel loopt met alles wat zich in ons leven afspeelt.

 

PARASCOOP PRAKTISCH

Tijdens deze spirituele happening staat het de bezoeker vrij om al of niet de talrijk geplande voordrachten en demonstraties bij te wonen. De ervaring heeft aangetoond dat het voor veel mensen de uitgelezen manier is om de schroom te overwinnen, vooral omdat er zich tijdens de lezingen en demonstraties momenten van ‘herkenning’ kunnen voordoen die de toeschouwer prikkelen om dieper op bepaalde zaken in te gaan. Op de Parascoopbeurs in Kortrijk wordt de bezoeker een brede waaier aan topics aangeboden, waaronder: ‘Kaartleggen op grootmoeders wijze’, ‘Bewust omgaan met je energie’, ‘Helderziendheid’, ‘Contact met overledenen’, ‘Hypnoseshow’, ‘Genezen op een holistische manier’, ‘Zenmeditatie’ etc. Maar dit is nog niet alles! Wij ontvangen tevens enkele unieke gasten: Erna Droesbeke, internationaal gerenommeerd kaartlegster, astrologe én auteur en Naomi Apachi, medium.

Ontdek het volledige programma op: www.para-astro.be

Locatie: 
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, KortrijkWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0476379322

Evenement zoeken