PADDLE FRONT 2019

PADDLE FRONT 2019

zondag 09/06/2019

De VZW PADDLE FRONT zal voor de derde maal het STAND UP PADDLE (SUP) EVENT organiseren op de IJzer tussen Diksmuide en Nieuwpoort op zondag 9 juni 2019. De PADDLE FRONT SUP RACE & TOUR.

De startlijn van het evenement in Diksmuide ligt voor de ervaren SUPPERS (Pro-Race) ter hoogte van de Hoge Brug liggen. De aankomst ligt aan het Spaarbekken te Nieuwpoort (Surfclub Koko Loco). Afstand 17 km.

Recreatieve SUPPERS zouden starten ter hoogte van de Schoorbakkebrug in Schore (Middelkerke) met eveneens aankomst op het spaarbekken in Nieuwpoort. Afstand 6 km.

Zo gewenst kunnen recreanten gratis een SUP-board en peddel  ter beschikking krijgen tijdens het event.

Inschrijven kan alleen VOORAF  online op www.paddlefront.com . De deelnameprijs (vervoer naar startplaats, deelname, eventueel gratis board en peddel voor recreanten, eetbon na de SUP tochten) bedraagt €35. Voor kinderen tot en met 12 jaar bedraagt de deelnameprijs €15.

De aanmelding en briefing vinden plaats in de Surfclub Koko Loco, aan het Spaarbekken in Nieuwpoort.

Daarna worden de deelnemers, hun boards en uitrusting  door de organisatie naar de startplaats aan de Hoge Brug in Diksmuide (ervaren suppers) en de Schoorbakkebrug in Schore (recreanten) gebracht.

WE verwachten een hondertal deelnemers (ook de limiet). niet wachten om in te schrijven dus!

 

VZW Paddle Front

Email: info@paddlefront.com

GSMnummer: 0495.59.49.38

Locatie: 
Surfclub Koko Loco Spaarbekken Nieuwpoort, Nieuwendammeweg 19, NieuwpoortWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0495.59.49.38

Evenement zoeken