Paasontbijt en kleuteraperitief (openklas)

Paasontbijt en kleuteraperitief (openklas)

zondag 18/03/2018

Basisschool Ter molen in Lauwe organiseert een openklas-moment op zondag 18 maart 2018. Van 8u30 uur tot 12 uur staan de vier kleuterjuffen en de directeur klaar in het kleuterblok om de ouders met hun peutertjes (geboren in 2016) te verwelkomen. Bovendien mogen die kleuters hun paasmandje komen vullen! De ouders krijgen een hapje en een drankje tijdens het ‘kleuteraperitief’ en kunnen ondertussen al hun vragen stellen, de juffen hebben tijd om de nodige uitleg en tips te geven.

Wie ouders kent die nog op zoek zijn naar een school voor hun kind, dit is hun kans! Want voor ouders met kinderen die volgend schooljaar voor het eerst naar school gaan is het niet altijd evident om een school te bezoeken en zo een keuze te maken. Hun agenda laat dat niet altijd toe, overdag moet men gaan werken en ‘s avonds zijn de scholen gesloten.

Er is ook de mogelijkheid om te ontbijten op school. Mits een kleine bijdrage (€6 voor volwassenen, €3 voor de kinderen) kunnen de aanwezigen genieten van een ontbijtbuffet geserveerd in de eetzaal van de school.

Inschrijven voor het ontbijt kan via het telefoonnummer 056/41 30 14 Basisschool GO! Ter Molen, Grote Molenstraat 113, Lauwe.

Locatie: 
Basisschool GO! Ter molen, Grote Molenstraat 113, LauweWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
056/41 30 14

Evenement zoeken