Paasontbijt en kleuteraperitief op zondag 19 maart in Basisschool Ter Molen.

Paasontbijt en kleuteraperitief op zondag 19 maart in Basisschool Ter Molen.

zondag 19/03/2017

Voor ouders met kinderen die volgend schooljaar naar school mogen is het niet altijd evident om een school te gaan bezoeken en zo een keuze te maken. Hun agenda laat dat niet altijd toe, overdag moet men gaan werken en ‘s avonds zijn de scholen gesloten. Daarom organiseert basisschool Ter molen in Lauwe een openklas-moment op zondag 19 maart 2017.

Van 8u30 uur tot 12 uur staan de vier kleuterjuffen en de directeur klaar om de ouders met hun peutertjes te verwelkomen.

Elk kindje geboren in 2015 mag bovendien zijn paasmandje komen vullen!

Er is ook de mogelijkheid om te ontbijten op school. Mits een kleine bijdrage (€6 voor volwassenen, €3 voor de kinderen) krijgen de aanwezigen paaskoeken met koffie of chocolademelk geserveerd in de eetzaal van de school.

Op dezelfde dag gaat er trouwens ook een kleuteraperitief op school door. De ouders krijgen een hapje en een drankje aangeboden in het kleuterblok en kunnen ondertussen al hun vragen stellen, de juffen hebben tijd om de nodige uitleg en tips te geven.

Wie ouders kent die nog op zoek zijn naar een school voor hun kind, dit is hun kans!

Inschrijven voor het ontbijt kan via het telefoonnummer 056/41 30 14 Basisschool GO! Ter Molen, Grote Molenstraat 113, Lauwe.

Locatie: 
Basisschool GO! Ter Molen, Grote Molenstraat 113, LauweWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
056/41 30 14

Evenement zoeken