Optreden ’t Westvlams gemiengeld vintekoor

Optreden ’t Westvlams gemiengeld vintekoor

zaterdag 06/02/2016

Op zaterdag 6 februari 2016 bestaat ons feestcomité exact 1 jaar. Om dat te vieren nodigen we ’t Westvlams Gemiengeld Vintekoor uit.

Op zaterdag 6 februari 2016 bestaat ons feestcomité exact 1 jaar. We kunnen terugblikken op een goed gevuld jaar waarbij we met verschillende evenementen uitgepakt hebben met als hoogtepunten Statierock en het kermisweekend op 26 en 27 september.

En dat willen we vieren met een spetterend optreden. We nodigen daarvoor niet één artiest, maar een 14-koppig koor uit: namelijk ’t Westvlams Gemiengeld Vintekoor!

Zoals hun artiestennaam al doet vermoeden zingen zij uitsluitend in ons eigen dialect waar we natuurlijk zo fier op zijn. Ze brengen al 15 jaar swingende liedjes. Met humoristische en ludieke teksten werpen ze een kritische blik op alledaagse, herkenbare zaken. Kortom met dit toch wel speciale koor is ambiance en amusement verzekerd!

Het optreden gaat door in de grote podiumzaal van de Cultuurfabriek in Sijsele (Stationsstraat 22). Er is parkeergelegenheid vlakbij op het Lindeplein (vroegere markt) in Sijsele. We openen de deuren om 19u30. Het optreden start om 20u30. Tickets kosten slechts 12 euro in voorverkoop en kan je eenvoudig bestellen via een e-mail naar info@vzwdestatie.be met vermelding van het aantal gewenste kaarten. Je kan ook telefonisch reserveren via het nummer 0471 848649 of aanbellen aan Kloosterstraat 19 in Sijsele. Dan zul je verdere instructies ontvangen om de betaling te voldoen. We hopen jou alvast te mogen verwelkomen om samen onze verjaardag te vieren!

Locatie: 
Cultuurfabriek, Stationsstraat 22, SijseleWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0471848649

Evenement zoeken