opentuinen

opentuinen

zaterdag 23/06/2018 tot zondag 24/06/2018

Bezoek deze kleine tuin die gegroeid is uit de passie voor de natuur. De grote biodiversiteit op een kleine oppervlakte zorgt dat de tuin een natuurlijke uitstraling krijgt, een plaats waar vlinders en insecten graag komen. Strakke spiegelvijver, elementen van inox en cortenstaal, antieke vloertegeltjes als terras. Oase van rust  De spiegelvijver is het rustpunt in deze weelderige bloemen- en grassentuin. Een idyllische setting in het groen, waar kikkers en salamanders graag komen en vogels drinken of zich wassen. ’s Morgens ontbijten op het vijverterras geeft een vakantiegevoel en laat je genietend tot rust komen aan het kabbelende water.

Evenement Demo letters kappen in steen op 23 en 24 juni. Je kan er doorlopend Ann Vandenberghe aan het werk zien. Haar werken zijn opgesteld in de tuin.

Bewegwijzering:  Vanaf E40: afrit Veurne, richting De Panne. Er is parkeergelegenheid naast café ‘’t Lusthof’ en de frituur. De tuin bevindt zich op 150 m wandelafstand van deze parking. Er is geen parkeergelegenheid bij het huis, doodlopend straatje!

Praktische info:

De tuin is open op 23 en 24 juni. Ook op 22 juli en op 12 augustus. Telkens van 10u tot 18u.

Inkom:
€ 2 per persoon
In de prijs:
Gratis drankje

Locatie: 
bij Cris en Caroline, Veurnestraat 271/2, De PanneWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken