Openluchtfilm: Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?

Openluchtfilm: Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?

zaterdag 18/08/2018

Een Frans katholiek bourgeoisechtpaar heeft zijn vier dochters naar best vermogen opgevoed. Hun jongste dochter vormt echter de laatste hoop op een authentieke Franse katholieke schoonzoon van goede komaf. Want de ouders hebben in hun ogen al tegenslag gehad: de drie oudste dochters zijn dan wel getrouwd met een Fransman, maar het zijn de kinderen van immigranten: een succesrijke Chinees, een advocaat van Arabische afkomst en een werkeloze Sefardische Jood. Wanneer de jongste dochter aankondigt dat ze een katholieke vriend heeft, die werkt, zijn de ouders dolgelukkig. Dat haar vriend een zwarte is van Ivoriaanse afkomst, heeft het meisje er niet durven bijvertellen.

 

Regie: Philippe de Chaeveron

Cast: Christian Clavier, Chantal Lauby, Elodie Fontan, Frédérique Bel, Julia Piaton, Emilie Caen, Frédéric Chau, Ary Abittan, Medi Sadoun, Noom Di
Frankrijk, 2014 

De openluchtfilm start om 21u30 maar vanaf 19u30 is het zomerse terras geopend voor een hapje en een drankje met familie, vrienden en buren. Breng gerust je eigen stoel en dekentje mee, installeer je voor het groot scherm en laat het vakantiegevoel maar komen.

Toegang gratis

Organisatie: O.C. De Kleine Beer i.s.m. KWB Beernem

Locatie: 
Kleuterweelde, Sint-Andreaslaan 42, BeernemWebsite: 

Evenement zoeken