Openluchtfilm Cinébib : What We Do in the Shadows

Openluchtfilm Cinébib : What We Do in the Shadows

vrijdag 28/08/2015

Kom gratis meegenieten van deze grappige horrorfilm op supergroot scherm! En vergeet je campingstoel niet…

Vorig jaar opende het Plectrumweekend voor de tweede keer met de kwalitatieve vertoning van een film in open lucht en op supergroot scherm. Voor het ‘Cinébib event’ werkte de organisatie daarvoor samen met de lokale bibliotheek en Mooov (het vroegere Cinema Novo).

Dit jaar wordt de samenwerking verder gezet met de humoristische horrorprent ‘What We Do in the Shadows’. Er is ook randanimatie, gepaste inkleding en drankjes rond het centrale thema ‘horror’, dit alles natuurlijk met een flinke knipoog en veel humor…

What We Do in the Shadows is een minder bekende parel uit het genre ‘de andere film’, maar die je zeker gezien moet hebben. Deze Nieuw-Zeelandse hilarische horrorfilm uit 2014 brengt het verhaal van de drie vampieren Viago, Vladislav en Deacon, respectievelijk 379, 862 en 183 jaar oud.

Ze zien er menselijk uit en wonen in een klein dorpje in Nieuw-Zeeland waar het lastig is om nieuwe vrienden te maken, gezien hun dorst naar bloed. Wanneer hun 8000-jarige ex-huisgenoot een twintigjarige student verandert in een vampier, nemen ze die in huis. Ze schakelen zijn hulp in om hen zaken bij te brengen over mode, technologie, internet en het hedendaagse uitgangsleven.

Heb je al eens de speciale sfeer ervaren tijdens een openluchtfilm? Wie dit al eens meemaakte, weet waarover we spreken. Voor de anderen: kom ook eens meegenieten van dit ‘intieme’ gebeuren. De film is geschikt voor jong en oud, dus iedereen is welkom! Breng zeker je eigen luie campeerstoel mee en chill out!

www.whatwedointheshadows.com

Praktisch:

Start randanimatie: 20u30
Start filmvertoning: 21u30
Toegang: gratis

Locatie: 
tuin Huis Dekeyser, Koekelarestraat 2, IchtegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
059 34 11 46

Evenement zoeken