Open Kijk Dagen kinderboerderij Bokkeslot vzw

Open Kijk Dagen kinderboerderij Bokkeslot vzw

zaterdag 16/05/2015 tot zondag 17/05/2015

De kinderen zijn al meer dan 20 jaar de belangrijkste gasten op de kinderboerderij. Tijdens de Open Kijkdagen worden onze kleine vrienden in de watten gelegd met een heus kinderdorp. De monitoren van het Bokkeslot zorgen er voor dat de kinderen zich ganse weekend kunnen uitleven.

Boerderijterras en kinderdorp : doorlopend op zaterdag 16 mei vanaf 14 uur en zondag 17 mei vanaf 10u30 met ambachtelijke ijsje en pannenkoeken.

Deefkes Warme Beenhesp op zondag 17 mei tussen 11u30 en 13u30

Zondagmiddag kan je lekker komen eten op de kinderboerderij. Er is beenhesp met groentjes en frietjes (à volonté). Kaarten koop je op voorhand tot 11 mei 2015 op de kinderboerderij, bij de vele vrijwilligers of op beenhesp@bokkeslot.be.

KAARTEN BEENHESP VOOR KINDEREN TOT 12 JAAR: 7 EURO

KAARTEN BEENHESP VOOR VOLWASSENEN : 15 EURO

De Viking Kubb Cup op zaterdag 16 mei vanaf 14 uur

Kubb is een oud Vikingspel waarbij twee teams van 6 personen (minimum 4 personen) het tegen elkaar opnemen. De bedoeling van het spel is om met de stokken alle kubbs van het andere team om te gooien. Als team A een kubb van team B heeft om gegooid, dan werpt team B deze kubb eerst op de helft van team A. Deze kubb is nu een kubb van team A geworden en team B moet nu eerst proberen ook deze kubb om te gooien. Lukt dit niet, dan mag team A oplopen tot deze kubb en vandaar weer proberen de andere kubbs van team B om te gooien. Uiteindelijk wint het team dat de koning om gooit. Uitgebreide spelregels zijn (in het Nederlands en andere talen) te vinden op de website van het Wereldkampioenschap kubb, www.vmkubb.com.

INSCHRIJVEN DOE JE OP info@bokkeslot.be

INSCHRIJVINGSGELD €15

Na de finale van de Viking Kupp is er vrij podium.
Je kan je daarvoor inschrijven tot en met 24 april. De winnaar mag op 21 juni de opener zijn van de optredens op de Midzomermarkt in Deerlijk.

Na het vrij podium gaan we verder met DJ Thönder.

En verder zijn er schapen scheren en schapen drijven(zondag vanaf 13u), Springkasteel, Pizza Maken (za), Brood Bakken (zo), Frietkot, …

Locatie: 
kinderboerderij Bokkeslot, Tapuitstraat 57, DeerlijkWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
056777929

Evenement zoeken