Oostduinkerke Kids

Oostduinkerke Kids

zaterdag 24/09/2016
Op zaterdag 24 september 2016 vindt Oostduinkerke Kids plaats. Het belooft opnieuw een supertoffe dag te worden met gratis attracties voor alle leeftijden.Oostduinkerke Kids vindt plaats in Oostduinkerke-dorp, in de Vrijheidstraat, Schoolstraat, Polderstraat en op het binnenplein van het Navigo-Nationaal Visserijmuseum. De hele dag, van 10.30 tot 18 uur, kunnen de kinderen zich uitleven.
De allerkleinsten zullen zich zeker niet vervelen. De verschillende springkastelen, speelrups, klauterparcours en kleuterfietsjes zorgen voor uren speelplezier.
Of laat je omtoveren tot een echte prinses of superman aan de gratis grimestand. Bij de plezante infostand kan je terecht voor leuke animatie, samen met de plezante figuren.Klim- en klauterplezier gegarandeerd!
Aan klimmen zal het tijdens Oostduinkerke Kids niet ontbreken. Er is een Fire Rescue stormbaan, een Bungee Trampoline en verschillende survivalbanen. Waag een sprong van de supercoole hangbrug Base Jump of beleef dolle pret op de verschillende gekke fietsen. Kom je tegenstander verslaan in de gamezone waar je een echte Race challenge kan houden of voetballen.Opendeur bij Brandweer Oostduinkerke!
De Brandweer van Oostduinkerke zet ook tijdens Oostduinkerke Kids haar deuren open voor het publiek. Kom alles te weten over het leven van een echte brandweerman tijdens verschillende spelen van de brandweer!

Locatie: 
, , Oostduinkerke


Evenement zoeken